23948sdkhjf

Sådan bliver du en bedre underentreprenør

Mestertip-kursus: Kom og hør, hvad hoved- og totalentreprenøren Enemærke & Petersen lægger vægt på, når de udvælger samarbejdspartnere. Kurset henvender sig til mester og hans betroede svende, som har ansvaret for sagerne på pladserne.
Der er mange måder at forbedre byggeprocessen på til fordel for alle parter. På kurset Mestertips på 3 timer får du en eksklusiv mulighed for at høre, hvad hoved- og totalentreprenør Enemærke & Petersen lægger vægt på, når de udvælger samarbejdspartnere.

Det er viden, som kan sikre dig din næste opgave, men også forbedre effektiviteten og produktiviteten i dit næste projekt.

Sådan bliver du en god samarbejdspartner

På kurset, som Mester Tidende arrangerer sammen med IT-rådgivningsfirmaet BASIT får du en unik mulighed for at høre om Enemærke & Petersens erfaringer med byggeprocesser, og hvilke krav og forventninger, de stiller til potentielle samarbejdspartnere.

Proceschef Jan Buur Frederiksen og proceskonsulent Ask Hesselager er repræsentanter for Enemærke & Petersen, og for dem er et af nøgleordene bag godt samarbejde ærlighed og gennemsigtighed.

Enemærke & Petersen har skabt en solid succes ved at fokusere på kunder, processer og overholdelse af budgetter og tidsplaner. Det handler om, at alle de virksomheder, der arbejder på en sag, bliver inddraget i planlægningen fra start og løbende i projekterne.

- Et godt samarbejde opnår man bedst, hvis man kender hinanden, udviser tillid og respekt og er åben og ærlig. Og så gælder det om at få afstemt forventningerne – dels til hinanden som faglige samarbejdspartnere, men også i forhold til den åbenhed og ærlighed der skal til, hvis man f.eks. som underentreprenør er ved at køre skævt i forhold til tidsplanen.

Her skal underentreprenøren naturligvis kunne forvente hjælp. Det kræver blot, at han bringer problemet på bordet så hurtigt som muligt, forklarer proceschef Jan Buur Frederiksen.

Tre forudsætninger

Der er tre grundlæggende forudsætninger man skal forstå som underentreprenør, hvis det står til E&P.

1. Man skal forstå og arbejde med begrebet Lean Construction/Trimmet byggeri og medarbejderinddragelse i produktionen

2. Man skal være klar til at uddanne sine medarbejdere i forhold til procesfokus/beboerfokus

3. Man skal være klar til at investerer i indkøb og implementering af IT-værktøjer

Her foregår kurset:

Kurset foregår torsdag den 5. marts på Teknologisk Institut, Gregersensvej 3, 2630 Taastrup fra 9.00-12.00.

Der er morgenmad fra kl. 8.30.

Pris: Kurset koster 1.000 kr. + moms per deltager inkl. materiale og forplejning. 50 pct. rabat til medlemmer af Dansk Byggeri. Deltager 2 fra samme virksomhed 50 pct i rabat.

Tilmeld dig på www.basit.dk

Mestertidende tilbud: Mestertidende har 3 gratis biletter til rådighed som uddeles efter først til mølle princippet. Rekvirer biletterne på red@mestertidende.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079