23948sdkhjf

Lars Løkke sender brev til håndværksmestre

I et brev sendt til 5.300 håndværksmestre forklarer Løkke, hvorfor han vil genindføre Boligjobordningen, hvis han bliver statsminister
Med et brev med titlen "Mine tanker om BoligJob-ordningen", gør Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, kur til landets håndværksmestre.

I brevet argumenterer V-formanden for, hvorfor han - såfremt han står med nøglerne til Statsministeriet efter det kommende folketingsvalg - vil genindføre fradraget med tilbagevirkende kraft.

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad

- Får vi en ny chance i eventuelt nye vækstforhandlinger med regeringen inden valget, vil vi gøre forsøget igen.

Ellers går vi til valg på at få ordningen genindført! Men det kan I ikke vente på. Derfor er der brug for en klar melding nu, hvis vi skal undgå "stop-and-go". Uden et løfte om at genindføre ordningen med tilbagevirkende kraft, vil de mange, der håber og tror på et regeringsskifte, nok være tilbøjelige til at skubbe renoveringsopgaver foran sig, skriver Lars Løkke Rasmussen i brevet.

Justering af fradrag

Samtidig melder Lars Løkke Rasmussen sig klar til at se på, om der skal justeres på fradraget.

- Der er fra både borgere, branchen og partierne forskellige ønsker til, hvordan Boligjobordningen bør indrettes fremover. Skal den udvides, så den omfatter flere ydelser? Skal beløbsgrænserne justeres? I Venstre lytter vi til alle gode råd, og de vil indgå i vores overvejelser om, hvordan den fremtidige ordning skal se ud, skriver han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156