23948sdkhjf

Dorch & Danola tuner butikslokalerne

Nye toptunede butikslokaler og showroom hos Dorch & Danola giver bedre indkøbsmuligheder til håndværkerne
Siden branden, der ødelagde Dorch og Danolas lagerbygninger i marts 2013 har virksomheden gået igennem en dynamisk udvikling

- Vi har erobret markedsandele fra vores konkurrenter og er nu en af de markedsførende forhandlere i

Danmark af Festool elværktøj og Luna maskiner til træbearbejdning, siger direktør Torben Madsen..

- Vores succes kan bl.a. aflæses via det faktum, at vi på medarbejder-fronten er gået fra 9 til 14 ansatte igennem det sidste år. Både salget til den professionelle håndværker og private er vokset de sidste år. Men den største vækstfaktor er vores webshop, der har erobret markedsandele og er blevet en efterspurgt partner for mange gør-det-selv mænd og håndværkere, forklarer Torben Madsen.

- Vi har bygget et nyt stort lager på 1.600 kvm. og vi har i samme ombæring rykket rundt i vores håndværkerbutik, så vores kunder er sikret det fulde udbytte af et besøg i butikken fordi alt præsenteres enkelt og overskueligt. Vi har bl.a. landets største udvalg af Festool maskiner, værktøj og forbrugsmaterialer til Festool.

- Vi har fået dobbelt så mange reol-meter og vi har knoklet med at fylde dem op, så nu glæder vi os over det daglige arbejde i en helt ny butik med et meget større udvalg, siger Torben Madsen.

Fokus på træbearbejdningsmaskiner

- Som en integreret del af butikken har vi desuden etableret et 600 kvm stort showroom med over 40 træbearbejdningsmaskiner. Det betyder, at vores kunder har mulighed for at afprøve et stort udvalg af vores maskiner til træ, herunder Luna og Festool inden de beslutter sig til at købe.

Det synes vi er en stor fordel for kunden fordi det kan være svært at få det fulde overblik over en maskines mulighed blot ved at se på et billede. En anden fordel ved at komme i butikken er, at kunden kan få hjælp og vejledning af vores medarbejdere, så de er sikre på, at den maskine de vælger er den bedst mulige til deres behov.

I showroomet har vi bl.a. båndsave i flere størrelser, drejebænke, bordrundsave, tykkelseshøvle og meget mere. Vi er stolte af, at vi nu har Nordens største udstilling af Luna maskiner til træ. Showroomet vil være åbent mandag til fredag og vil følge butikkens normale åbningstider, og det er vores håb, at vores kunder vil benytte det flittigt til at få hjælp til nye projekter eller blot til inspiration, siger Torben Madsen,

tøtte

Tag en virtuel shoppetur i den nye butik og showroom via Google Streetview
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093