23948sdkhjf

Dansk stålpris til unikt samarbejde om Den Blå Planet

Den nyindstiftede Dansk Stålpris tildeles ejeren, arkitekten, ingeniøren og stålentreprenøren af et enestående projekt med markant dansk islæt, for at agte deres samarbejde og kvaliteten af deres arbejde
Dansk Stålinstitut har belønnet 3XN, MOE A/S, Kai Andersen A/S og Langkjær Staalbyg A/S med den nyindstiftede Dansk Stålpris. De får prisen som en anerkendelse af både samarbejde og kvalitet bag det fælles projekt, Den Blå Planet.

I begrundelsen for at belønne netop Den Blå Planet fremhæves der, at projektet er visuelt meget flot udført og spænder fra både det avancerede til det simple. Det kommer til udtryk ved de anvendte forholdsvis simple løsninger til de meget komplekse krav arkitekturen rent faktisk stiller. Nok er det simple løsninger umiddelbart, men alle konstruktioner er forskellige og har stillet store krav til fremstilling og montage.

Dansk Stålpris har til formål at belønne godt stålbyggeri.

Prisen tildeles ejeren, arkitekten, ingeniøren og stålentreprenøren af et enestående projekt med markant dansk islæt, for at agte deres samarbejde og kvaliteten af deres arbejde.

Den nye pris lægger vægt på værdier som enestående design i stål, der fremhæver de mange fordele ved brug af stålkonstruktioner i byggeriet, produktionen, for økonomien og arkitekturen for de indstillede projekter.

For at komme i betragtning til Dansk Stålpris skal projektet være placeret i Danmark og enten designet, projekteret eller produceret i Danmark.

Dansk Stålpris uddeles hvert andet år, første gang i år, hvor prisen bliver overrakt på Dansk Ståldag den 13. november.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109