23948sdkhjf

Bygningssagkyndige forlader Dansk Byggeri til fordel for DI

Dansk Byggeri mister højst sandsynligt en kunde i butikken. Brancheforeningen for Bygningssagkyndige og Energikonsulenter holder ekstraordinær generalforsamling i dag, og flytter efter alt at dømme sit sekretariat til DI, skriver Licitationen-Byggerets Dagblad
Landets bygningssagkyndige er på vej væk fra Dansk Byggeri.

I dag er der ekstraordinær generalforsamling i Brancheforeningen for Bygningssagkyndige og Energikonsulenter (BfBE), der blev dannet i efteråret 2005 med det formål at få én samlet slagkraftig organisation med deltagelse af alle branchens virksomheder. Forud var gået en historie med forskellige organisationer, som kun repræsenterede dele af branchen. BfBE har siden haft sekretariat hos Dansk Byggeri, men det er slut nu.

Licitationen - Byggeriets Dagblad erfarer, at foreningen nu flytter over i Dansk Industri efter krav fra de tre største medlemsvirksomheder, som i kraft af deres majoritet i dag vil stemme for deres eget forslag om at blive sekretariatsbetjent i DI.

Ved sin start havde BfBE en medlemsandel på cirka halvdelen af branchen. I dag repræsenterer BfBE cirka to tredjedele af omsætningen i branchen, ifølge foreningens hjemmeside, og BfBE er med sine ialt 120 medlemsvirksomheder i dag den væsentligste interesseorganisation indenfor huseftersyn og energimærkning af bygninger.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094