23948sdkhjf

Tradium: Tre nye medarbejdere

Erhvervsskolen Tradium i Randers har ansat tre nye medarbejdere
Rasmus Schneider, 32, er ansat som bygningskonstruktør på Tradium. Rasmus skal beskæftige sig med håndtering af bl.a. drift- og vedligeholdelse af skolens bygninger, som omfatter 70.000 etagemeter.

Rasmus er bosat i Glesborg og uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han kommer fra en stilling som bygningskonstruktør og projektleder hos Sixhøj Rådgivende Ingeniører A/S i Bjerringbro.

Rasmus er tiltrådt jobbet 1. september i Tradiums bygningstjeneste på Vester Allé 26 i Randers.

Vivi Solvej Tranekær, 41, er ansat som skolepraktikinstruktør på Tradium. Vivi skal arbejde på Tradiums malerskole som skolepraktikinstruktør.

Vivi er bosat i Spentrup og uddannet bygningsmaler. Hun kommer fra en stilling som malersvend med særligt ansvar hos malerfirma Kusk og Søn. Foruden alsidig malerarbejde har hun bl.a. arbejdet i funktioner som pladsformand og arbejdsmiljørepræsentant.

Vivi er tiltrådt jobbet 9. september i Tradiums afdeling på Blommevej 40 i Randers.

Kalle Rosenberg[b], 45, er ansat som underviser på Tradium. Kalle skal arbejde som svejsefaglærer på afdelingen Blommevej 40 i Randers og på afdelingen i Pederstrup.

Kalle Rosenberg er bosat i Gjerlev og uddannet klejnsmed. Han kommer fra en stilling som driftsleder ved Vester Hjermitslev biogas ApS, og han har tidligere arbejdet som certifikatsvejser hos Skanda A/S.

Kalle er tiltrådt jobbet den 8. september i Tradiums afdeling på Blommevej 40.

.

.
[/b]
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078