23948sdkhjf

XL-BYG klar til kamp med VVS-grossisterne

Med lanceringen af et stort fast VVS-sortiment til professionelle håndværkere samt løftet om dag-til-dag levering af yderligere 30.000 andre VVS-artikler fra kendte mærkevareproducenter vil XL-BYG ramme et hul i markedet.
- Mange håndværkere og entreprenører efterspørger lettere adgang til VVS-produkter i de mindre lokalsamfund udenfor landets storbyer. Her er de traditionelle VVS-grossister sædvanligvis ikke til stede fortæller Lars Eskerod, produktchef i XL-BYG

For at imødekomme efterspørgslen etablerer XL-BYG, hvis forretninger hovedsageligt ligger i mindre byer rundt om i Danmark, nu et fast sortiment bestående af de 350 mest solgte VVS-produkter på markedet. Det nye VVS-sortiment retter sig primært mod professionelle VVS-håndværkere og andre relevante kundegrupper som viceværter og varmemestre i offentlige institutioner og boligselskaber samt medarbejdere med ansvar for bygninger og installationer i store virksomheder.

- Vi har mange års erfaring med at handle med professionelle håndværkere. Derfor er det også nærliggende at udbygge vores produktplatform, så vi fremover kan imødekomme de professionelle kunders behov for lettere tilgængelighed til et stort professionelt VVS-sortiment.

Håndværkerne kan spare masser af tid til transport, hvis de fremover bruger XL-BYG kædens landsdækkende butiksnet som grossist. Samtidig behøver de ikke længere se lv at binde økonomiske midler i at opretholde et varelager af de mest gængse produkter. Nu kan de blot hente VVS-artiklerne, når de får brug for dem, siger Lars Eskerod, produktchef i XL-BYG.

Udover det nye faste VVS-sortiment tilbyder XL-BYG samtidig dag-til-dag levering af 30.000 andre VVS-artikler. Alle produkter indenfor varme, sanitet og tekniske fittings kommer fra kendte mærkevareproducenter.

- Med det nye professionelle VVS-sortiment samt muligheden for dag-til-dag levering af mere specielle artikler får kunderne nu endelig en ægte lokal VVS–grossist, fastslår Lars Eskerod.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126