23948sdkhjf

Forbrugere tror på bedre tider

- Der er et stykke vej fra at have tillid til dansk økonomi, til at man som forbruger i større stil sætter gang i renoveringsprojekter, siger cheføkonom Bo Sandberg, Dansk Byggeri
De danske forbrugere er mere optimistiske både på dansk økonomis vegne og med hensyn til familiernes egen økonomiske situation. Med en samlet forbrugertillidsindikator på 11,4 er forbrugerforventningerne nu meget tæt på rekordniveauet fra 2006.

Fremgangen i forbrugertillid er især båret af større tillid til dansk økonomi. Der er dog fortsat en overvægt af forbrugere, der ikke for øjeblikket finder det fordelagtigt at anskaffe sig større forbrugsgoder, vurderer Dansk Byggeri.

- Der er et stykke vej fra at have tillid til dansk økonomi, til at man som forbruger i større stil sætter gang i renoveringsprojekter. Det afhænger også meget af boligmarkedet, der ganske vist er i bedring på landsplan, men med betydelige geografiske forskelle.

Det er typisk ved ejerskifte, at der renoveres mest i boligmassen, siger cheføkonom Bo Sandberg fra Dansk Byggeri i en kommentar.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078