23948sdkhjf

Festool Roadshow til Rødovre

Eventdag på KTS i Rødovre med fokus på det store sortiment fra Festool, herunder 18V maskiner og støvfrit arbejde
Med mottoet "Products from the world of Festool" kommer Festool Roadshow, European Tour til Danmark den 28. august 2014 kl. 10.30-16.00. Tourbussen gør holdt ved Københavns Tekniske Skole (KTS) I Rødovre og alle interesserede er velkomne til at kigge forbi.

I løbet af dagen får man mulighed for at opleve efterårets spændende nyheder, CONTURO kantlimemaskine, Festools komplette 18 volts sortiment samt produkter inden for overfladebearbejdning, savning og renovering.

Salgs- og markedschef i Danmark, Michael Petræus lover, at de besøgende vil få en unik mulighed for at opleve Festool på en ny måde.

- Der vil være rig mulighed for at se og prøve vores produkter i forskellige anvendelsessituationer samt få tips og råd fra vores professionelle og engagerede Festool-personale. Vi vil have fokus på støvfrit arbejde samt SERVICE all-inclusive og i denne forbindelse vil vi have vores mest erfarne service tekniker med denne dag. Vi opfordrer derfor vores Festool kunder til at tage deres gamle maskiner med og få et reparations prisoverslag eller bare en god teknik snak, siger Michael Petræus.

Han forklarer, at Festool har samlet flere kompetence partnere for at skabe en oplevelsesrig dag for vores fælles kundegrupper.

- Vi vil sammen med Rehau, som er førende leverandør af plastbaserede produkter til bygge og anlæg, møbelbranchen og industrien, vise den nyeste teknologi inden for kantlister. Vi vil fræse og save i deres kompositmateriale RAUVISIO, et plademateriale i akryl-mineral, som forbinder funktionalitet med en ekstrem lang holdbarhed og mange designmuligheder.

Derudover vil Carhartt, som er et af de førende mærker inden for moderne arbejdstøj, også være tilstede på dagen. De vil vise deres nyeste kollektion samt have gode konkurrencer, oplyser Michael Petræus.

Det hele finde sted på KTS Rødovre som har lagt location til arrangementet. Tom Bruhn, faglærer på KTS, har forberedt en lille praktisk opgave, hvor du kan fremstille en modelbil.

Samtidig afholder KTS indvielse af deres nye maskinværksted og her vil LINDLARSEN komme og præsentere skolens nye 5 aksede CNC fræser.

Der vil også blive serveret mad og drikke på dagen

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078