23948sdkhjf

Lee Cooper i Würth-butikkerne

Würth-butikkerne klar med stor Lee Cooper-kollektion samt nye produkter fra FE Engel
Der er lagt op til et stærkt samarbejde, når Würth Danmark A/S fremover som den eneste leverandør på det danske marked kan tilbyde sine kunder arbejdstøj fra det kendte og traditionsrige brand Lee Cooper, der i mange år har spillet en fremtrædende rolle i modeverdenen med sit retro-inspirerede design. Samarbejdet betyder, at Würth fremover kan tilbyde en kollektion af moderne arbejdstøj i den bedste kvalitet, som markedsføres under navnet Lee Cooper Workwear.

Udvalget af arbejdstøj fra Lee Cooper suppleres desuden med tøj fra FE Engel og enkelte elementer fra Würths egne brands, og det betyder et bredt dækkende sortiment af arbejdstøj.

- Vi er gået ind i samarbejdet med Lee Cooper Workwear, fordi vores kunder har et højt fokus på arbejdstøj og efterspørger supersmart tøj, hvor kvaliteten er i orden. Med eneforhandlingen af Lee Cooper Workwear har vi tilpasset os markedet og forhandler nu et virkelig stærkt brand, som de fleste kender og har et forhold til, ikke mindst os som husker 80’erne. Arbejdstøjet har ikke været så synligt på det danske marked i en årrække, og derfor er vi meget glade for at kunne bringe det tilbage, forklarer produktchef hos Würth, Carsten Randrup og fortsætter:

- Samtidig er vi også glade for at kunne supplere sortimentet med stærke produkter inden for high visibility-beklædning og tøj til svejsearbejde i 100 pct. bomuld fra FE Engel.

Tidsvarende udtryk

Ud over en lang tradition for stærkt og komfortabelt arbejdstøj står Lee Cooper Workwear også for en designlinje, der betyder, at den skarpe opdeling mellem arbejdstøj og fritidstøj blødes op. Der lægges vægt på, at tøjet både lever op til branchekravene og samtidig er tidsvarende, smart og komfortabelt.

- Lee Cooper Workwear står også med et ben i modeverdenen, og det er tydeligt at se på deres kollektioner, der ud over at være noget af det bedste inden for funktionalitet og kvalitet, også er med til at sætte nye standarder inden for design. Vi kan f.eks. fremhæve deres sikkerhedssko, der uden at gå på kompromis med kvaliteten, skubber til grænsen mellem arbejdssko og fritidssko, fortæller Carsten Randrup.

Mere tøj i butikkerne

Mange kunder vil gerne prøve og mærke kvaliteten på arbejdstøjet, inden de køber det. Derfor har man hos Würth besluttet at lagerføre mere tøj i butikkerne, end der er blevet gjort tidligere, men der er selvfølgelig stadigvæk mulighed for at købe det nye Lee Cooper Workwear gennem Würths sælgere, e-shop og kundecenter.

- Vi har stort set alle størrelser på lager i Würth butikkerne. Det betyder, at man kan prøve arbejdstøjet og selvfølgelig få det med i den rigtige størrelse med det samme. I vores butikker i Ishøj og Herning er der etableret en særlig Lee Cooper Workwear shop in shop, hvor der er sat ekstra fokus på den nye kollektion.

Udover at øge udvalget af tøj i butikkerne har vores butiksmedarbejdere også modtaget undervisning fra vores sikkerhedsspecialister, så de kan give rigtig god vejledning om f.eks. kvalitet, og hvordan kunderne får deres eget logo på tøjet, siger Carsten Randrup.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109