23948sdkhjf

Pitzner: Tre nye medarbejdere

Pitzner har ansat ny bookingmedarbejder, salgskonsulent og teknisk designer
Jeanie Lykke Hansen, 47 år, er ansat som bookingmedarbejder hos Pitzner i Brabrand. Hun kommer fra en stilling som salgsassistent i firmaet Mediq Danmark, hvor hun var ansat i 2½ år. Forinden drev hun butik med brugskunst og gaveartikler. Jeanie Lykke Hansen er uddannet indenfor salg og har altid arbejdet med salg eller salgsbackup. Hos Pitzner modtager og ekspederer hun ordrer primært indenfor lifte, maskiner og tilbehør.

Erik Thomsen, 59 år, er ansat som salgskonsulent hos Pitzner i Middelfart med sit primære område i Jylland syd for linjen Fredericia-Esbjerg. Han kommer fra en stilling som salgskonsulent og afdelingsleder hos Cramo og har tidligere været ansat gennem fire år hos DNE/Loxam og før den tid hos DelPin. Erik Thomsen har med andre ord mange års erfaring med udlejning og kender kunderne og markedet i Syd- og Sønderjylland særdeles godt. Erik Thomsen vil drive opsøgende salg og suppleres af produktspecialister indenfor eksempelvis pavilloner og stillads.

Brian Nielsen, 43 år, er ansat som teknisk designer hos Pitzner i Hammel, hvor virksomheden producerer pavilloner og andre præfabrikerede byggeløsninger. Brian Nielsen er oprindeligt uddannet maskinsnedker og har arbejdet i byggebranchen i mange år. Senest har han uddannet sig til teknisk designer hos Palsgaard Spær. Hos Pitzner skal han bl.a. arbejde med produktionstegninger og projektsager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078