23948sdkhjf

Papiruld Danmark etablerer sig i Norge

Byggeaktiviteten i Norge er seks gange højere end herhjemme, og Papiruld Danmark oplever stærkt stigende efterspørgsel
Papiruld Danmark, der producerer isoleringsmaterialet Papiruld, har netop etableret et datterselskab i Norge, Envinsu Norge, som skal sælge isolering af cellulosefibre.

Claus Skov, adm. dir. i Papiruld Danmark, forklarer:

- Byggeaktiviteten i Norge er seks gange højere end herhjemme, og vi oplever nærmest, at nordmændene står og sukker efter et produkt som vores.

I Norge kender man udmærket til isolering med cellulosefibre fra avispapir, som isoleringsmaterialet Papiruld er produceret af, og nordmændene er meget interesserede i, at byggerierne efterlader så lille et C02-fodaftryk som muligt.

- Det passer rigtig godt på vores produkt, og derfor regner vi også med at kunne få fodfæste og tiltrække interesserede byggefirmaer, siger Claus Skov.

I Danmark har Papiruld Danmark et netværk af over 40 autoriserede isolatører, som alle er uddannede i at isolere med isoleringsmaterialet Papiruld.

- Det er målet at etablere et lignende set-up i Norge. Der findes allerede store, veletablerede konkurrenter på det norske marked, men vi tror på, at der er et marked for vores Papiruld, og vi har en målsætning om at erobre to procent af markedsandelen på sigt, siger Claus Skov.

Envinsu Norge har adresse i Drøbak lidt syd for Oslo. Ole J. Tveitan er ansat som country manager. Det danskproducerede isoleringsmateriale Papiruld markedsføres under navnet Envinsu uden for Danmarks grænser.

Isoleringsmaterialet Papiruld har været produceret af Papiruld Danmark siden 1989 og er veldokumenteret i sin anvendelse til både renovering og nybyggeri.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11