23948sdkhjf

STARK søger 75 talentfulde elever

Trods den aktuelle lavkonjunktur rummer byggebranchen stadig store karrieremuligheder for unge talenter med hjertet og hjernen på rette sted. Sådan lyder budskabet fra STARK, der lige nu søger 75 nye elever fordelt over hele landet til sine erhvervsuddannelser inden for bl.a. salg og handel
Selv om byggebranchen i øjeblikket oplever en historisk lavkonjunktur, rummer den stadig masser af spændende karrieremuligheder for talentfulde unge. Det fortæller uddannelseschef Jan Sørensen fra STARK, som lige nu søger 75 nye elever fordelt over hele landet til sine erhvervsuddannelser inden for bl.a. salg og handel.

- Der bliver snakket og skrevet meget om krisen i byggeriet og den høje vi glade for, at vi kan bidrage til at vende den negative udvikling ved at tilbyde en masse unge mennesker med hjertet og hjernen på rette sted et job og en fremtid, som giver gode muligheder for at udvikle sig professionelt, forklarer Jan Sørensenungdomsarbejdsløshed. Derfor er og fortsætter:

- Samtidig er det afgørende for os, at vi med de 75 nye elevpladser hjælper med at skabe lokale jobmuligheder også i udkantsområderne, hvor det ellers kan være svært for de unge at få et professionelt fodfæste, siger han.

Fra talent til professionel

Blandt de mange unge, som allerede er godt i gang med en elevuddannelse i STARK, er Maria Vexø fra Helsingør. For hende har det været afgørende, at elevuddannelsen giver hende en stærk professionel ballast både i forhold til indgående viden om byggematerialer og den daglige rådgivning og service over for kunderne. Det åbner nemlig for en masse muligheder senere i karrieren, fortæller hun:

- Som elev i STARK har du en travl og spændende arbejdsdag, hvor du lærer en masse og dagligt bliver udfordret til at præstere det bedste, du kan. På den måde udvikler du dig hele tiden og får nogle værktøjer, som er vigtige, hvis du f.eks. vil gøre karriere inden for salg.

Det bedste er, når du er med til at hjælpe kunderne, så de får de materialer og den viden, de skal bruge for at komme godt videre i deres arbejde. Man ved, at man har gjort sit arbejde godt, når kunderne går herfra i godt humør og med et smil på læben, siger Maria Vexø.

Ledertalenter efterlyses

Ud over en karriere inden for salg åbner elevuddannelsen i STARK også for en lederkarriere for de unge, som er ambitiøse og målrettede nok til at tage udfordringen op og dygtiggøre sig via STARKs interne lederforløb, fortæller Jan Sørensen:

- Vi vil meget gerne have unge mennesker ind, som har talentet og kan se idéen i at arbejde frem mod fælles mål sammen med en masse dygtige kolleger i en stor virksomhed. De nye elever bliver en del af vores landsdækkende netværk inden for branchen, ligesom vi sørger for at ryste dem godt sammen, når de starter, så de får ligesindede at støtte sig til og trække på i det daglige, pointerer han.

tøtte

Stillingsopslagene til STARKs 75 nye elevpladser kan læses på www.stark.dk/elev
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078