23948sdkhjf

Kun få skriver under for at støtte håndværkerfradraget

Kun 220 håndværkere og færre end 2.500 borgere har ønsket at skrive under på, at håndværkefradraget skal bevares. Dermed kan underskriftindsamlingen gøre mere skade end gavn, mener idag.dk.
En online underskriftindsamling opfordrer politikere på Christiansborg til at forlænge håndværkerfradraget, som udløber med udgangen af 2014. Men kun 220 håndværkere har valgt at skrive under, og mange af dem er gengangere, når man nærlæser navnene på de knapt 2500 borgere, der har villet være med.

Det skriver idag.dk

Dermed er opbakningen til håndværkerfradraget langt ringere, end det havde været forventet.

Initiativtageren bag underskriftindsamlingen kom fra 3byggetilbud.dk, som formidler bygge- og renoveringsopgaver

- Når kun 2.500 borgere har skrevet under på de første 20 dage, hvor interessen har været størst, kan der blive lang vej til de 50.000 underskrifter, som efterfølgende initiativtagerne håber at kunne indlevere på Christiansborg, skriver idag.dk.

Foreløbigt har kun 8 politikere valgt at skrive under. Flere konservative, en enkelt fra Dansk Folkeparti og fra Liberal Alliance, samt et par af Venstres medlemmer. Dermed er støtten til Håndværkerfradraget fra Christiansborg også til at overse, hvis man skal tage underskriftindsamlingen som et udtryk for opbakningen, skriver idag.dk.

tøtte

www.bevarfradraget.dk kan samtlige underskrifter og kommentarer ses. 3byggetilbud.dk opfordrer alle, som ønsker at håndværkerfradraget bliver forlænget til at skrive under på siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14