23948sdkhjf

Ny guide viser håndværksmestre vej gennem IT-junglen

Mester Tidende og BASIT har samlet alle Mestertips omkring IT-indkøb i en gratis guide
En ny guide, som viser dig vej gennem IT-junglen er netop kommet på gaden. Guiden samler alle de Mestertips om IT-værktøjer, som Mester Tidende har bragt i samarbejde med byggeriets IT- og telespecialist BASIT.

Guiden har til formål at hjælpe håndværks- og entreprenørvirksomheder gennem processen med at gøre sig klar til at investerer i IT-værktøjer.

Jørn Jensen, udviklingschef i Dansk Byggeri anbefaler medlemsvirksomhederne, specielt de mindre, at hente den gratis guide hos BASIT, hvis man står over for IT-investeringer.

- Hos Dansk Byggeri oplever vi, at vores medlemmer i stigende grad efterspørger IT-værktøjer til at styre driften fra tilbudsgivning til aflevering. Det handler om løsninger til kalkulation, planlægning, tidsregistrering, kvalitetssikring, generel administration og økonomisk sagsstyring, siger Jørn Jensen og tilføjer, at den stigende efterspørgsel også kan mærkes på deltagelsen på Dansk Byggeri IT-messerne, som Dansk Byggeri har gennemført sammen med BASIT i de sidste 3 år.

- På IT-messen, som gennemføres næste gang i februar måned 2015, samler vi et udvalg af de bedste IT-leverandører til bygge- og anlægsbranchen, så medlemsvirksomhederne kan se IT-værktøjerne i praksis.

Det seneste initiativ, som vi fra Dansk Byggeri støtter op om for at håndværksvirksomhederne kan få IT-rådgivning er guiden som BASIT har lavet sammen med Mester Tidende.

Hent guiden

Guiden beskriver klart de ting man skal være opmærksom på når man investerer i IT-værktøjer. I guiden understreges det bl.a., at man ikke kan købe IT-værktøjer uden at gøre sig meget klart, hvad man skal bruge dem til.

Der er således noget arbejde, som virksomhederne selv skal gøre inden de kontakter IT-leverandørerne for at IT-værktøjerne kan give det maksimale udbytte i virksomheden, siger Jørn Jensen.

Hent guiden gratis ved at tilmelde dig nyhedsbrevet hos BASIT på Basit.dk

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.147