23948sdkhjf

Årets Håndværkere kåres i aften

Håndværkerne får topkarakterer af kunderne på nettet. Det skyldes bl.a., at de danske forbrugere er blevet mere kræsne og styrer uden om de dårlige håndværkere. I aften kåres Årets Håndværkere ved et stort Award Show i Cirkusbygningen i København
Initiativtageren bag kåringen af "Årets Håndværker 2014", Peter Møller Birkelund konstaterer at selvom feltet af nominerede håndværksfirmaer i år er på mere end 2.000 virksomheder, så er den gennemsnitlige vurdering fra kunderne af håndværkernes arbejde steget fra 4,11 i 2012 til 4,59.

- Det tyder på, at håndværkerne tager sig sammen til at levere den ekstra gode service. De danske forbrugere er kræsne og er blevet vant til at styre uden om de dårlige håndværkere ved en simpel Google søgning eller opslag i håndværkernes karakterbøger på anmeld-haandvaerker.dk, siger Peter Møller Birkelund.

Han forklarer, at den viden, der ligger til grund for kåringen stammer fra flere end 20.000 danskeres indrapportering af mere end 2.000 håndværkere. Ud af disse 2.000 håndværkere er 64 blevet slutnomineret og i aften løftes sløret for hvem, der vinder i de 13 kategorier.

Det sker ved Award Showet Årets Håndværker 2014 i Cirkusbygningen i København.

I alt 1.000 branchefolk mødes til gallafest og kåringerne af de bedste i alt 13 faggrupper.

Traditionen tro ankommer gæsterne på festlig vis i alt lige fra limousiner, flotte biler og sjove entreprenørmaskiner. På scenen kommer flere kendte folk, der sørger for at overrække priserne og aftenen styres af Cecilie Hother og Thomas Uhrskov. Arrangementet er udsolgt.

Det hele optages til TV og lægges på www.videotool.dk/bygogbolig.

tøtte

Se alle de nominerede håndværkere her

Og her er resultatet efter det store Award Show

Se HER hvem der blev Årets Håndværkere 2014
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081