23948sdkhjf

Priser skal angives inklusiv moms

Priser til forbrugerne skal oplyses inklusiv moms. Efter den 15. april 2014 risikerer virksomheder at blive politianmeldt, hvis de overtræder reglerne, som også gælder håndværksmestre
Forbrugerne skal kunne regne med, at den pris, de får oplyst, også er den, de skal betale. Lige så vigtigt er det, at virksomheder ikke opnår uberettigede konkurrencemæssige fordele ved at annoncere med priser eksklusiv moms.

Alle virksomheder skal oplyse priser til forbrugere inklusiv moms. Det gælder også håndværksvirksomheder, som skal sørge for at oplyse prisen inklusiv moms, når de f.eks. mundtligt eller skriftligt giver en pris for et arbejde eller udsender et tilbud til en forbruger.

Det oplyser Dansk Byggeri i sin medlemsinformation.

Forbrugerombudsmanden har iværksat en indsats for, at virksomhederne fremover får bedre kendskab til reglerne. Og han har nu sat en frist for, hvornår tingene skal være i orden. Fristen er den 15. april 2014. Herefter vil forbrugerombudsmanden følge op på, om virksomhederne har rettet deres priser, blandt andet ved at foretage stikprøver.

Hvis der efter den 15. april 2014 er virksomheder, der ikke overholder reglerne, kan Forbrugerombudsmanden vælge at tage retslige skridt.

tøtte

Læse mere på Forbrugerombudsmandens hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094