23948sdkhjf

Styr varmepumpen med en app

Brødrene Dahl har introduceret Samsungs næste generation af luft til luft-varmepumpe, Smart, der med indbygget WiFi gør det nemt at justere varmen i hjemmet eller sommerhuset via en app uanset hvor man befinder sig
Luft til luft-varmepumper vinder i stigende grad indpas som en attraktiv løsning for bolig- og sommerhusejere, som gerne vil spare penge på varmeregningen. Derfor introducerer Brødrene Dahl nu Samsungs næste generation af luft til luft-varmepumpe, Smart, der med indbygget WiFi gør det nemt at justere varmen i hjemmet eller sommerhuset via en app uanset hvor man befinder sig.

Nu skal bekvemmelighed og energibesparelse nemlig gå hånd i hånd.

Danskerne kan spare minimum halvdelen på varmeregningen, hvis elvarmen i et mindre hus eller sommerhus erstattes med en luft til luft-varmepumpe. En luft til luft-varmepumpe udnytter varmeenergien udenfor til at levere en lang højere komfort-temperatur indenfor, men anvender langt mindre el end hvad et el-panel ville sluge. Derfor oplever Brødrene Dahl også en stigende interesse inden for den billige og effektive løsning og introducerer i disse dage Samsungs næste generation af luft til luft-varmepumper, som kan betjenes med en app via mobil og tablet. Nu er det slut med kolde sommerhuse, fugtige garager og varmespild i stuen.

- Vi lancerer nu Samsungs nye luftvarmepumpeserie, Smart, for danskere, som gerne vil spare penge på varmeregningen. Ikke blot kan løsningen reducere energiforbruget med minimum 50 pct. sammenlignet med en el-radiator, den er også den første luft til luft-varmepumpe, som har indbygget WiFi som standard.

Så nu kan boligejerne f.eks. justere varmen i hjemmet, når de sidder på arbejde eller tænde for varmen i sommerhuset, inden de kører hjemmefra. Det er ikke kun smart og bekvemmeligt, det kan også være med til at spare yderligt på varmeforbruget. Det er endvidere en god løsning, hvis man gerne vil holde en konstant temperatur i fx garage eller kælder, ligesom luften udefra kan filtreres, så fugt, vira, pollen og andre allergener ikke kommer ind i boligen, siger Lars Pedersen, salgschef hos Brødrene Dahl.

De nye Samsung Smart luftvarmepumper lanceres i to udgaver – Smart 9 og Smart 12 – og er begge i handlen hos Brødrene Dahls Klimacentre i Horsens og Næstved.

Begge har de 5 års garanti, hvis den lovpligtige årlige service overholdes og kan dokumenteres.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109