23948sdkhjf

Tømrermestre snød med momsen

Indehaverne af et tømrerfirma troede de kunne vente halvandet år med at afregne moms, men den går ikke
To tidligere indehavere af et tømrerfirma i Vejle med særdeles ondt i momsen er blevet dømt til at betale en bøde på 275.000 kroner for momssvindel. Bøden hæfter de to partnere solidarisk for.

Det skriver Mester Tidende

De to mænd på henholdsvis 28 og 36 år blev desuden idømt hver 40 dages betinget fængsel for fiflerierne. Selskabet Tømrerkompagniet ApS plus deres respektive efternavne blev ganske efter reglerne registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, men firmaets eksistens blev aldrig oplyst over for SKAT.

Derfor har man ellers pligt til senest otte dage efter virksomhedens opstart. Og det gik huh-hej vilde dyr der ud af, fordi deres virksomhed undgik at betale moms i hele 2007 og ca. halvdelen af 2008.

Overfor dommerne forklarede de to samstemmende, at de var af den opfattelse, at de kunne vente i halvandet år med at betale moms.

Det havde aldrig været deres hensigt at snyde med momsen, sagde de to mænd uden, at det havde nogen effekt på dommerne, der afviste den forklaring.

En af årsagerne til, at dommerne ikke troede på de to tømrermestre, var, at deres revisor et halvt år før SKAT undersøgte virksomheden, skriftligt havde anmodet dem om at få momsindbetalingen på plads.

Den betingede fængselsstraf begrundede retten med, at de begge har pæne personlige forhold, ligesom de to mænd begge er i arbejde, skriver Mester Tidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096