23948sdkhjf

Installatør dømt for selvtægt

En østjysk installatør leverede hårde hvidevarer til et byggefirma som gik i betalingstandsning samme dag. Installatøren hentede sine varer, men den går ikke siger retten !
Selv om det må være temmelig ærgerligt for en østjysk installatør, at han leverede et parti hårde hvidevarer til en kunde samme dag, som kunden gik i betalingsstandsning, så må installatøren ikke tage sig selv til rette og hente hvidevarerne igen. De tilhører boet, fastslår Vestre Landsret i en dom, der dømmer installatøren til at betale 75.000 kr.i erstatning og 39.000 kr. i sagsomkostninger.

Til gengæld kan installatøren som "trøst" så beholde hvidevarerne

Det skriver Mester Tidende.

Installatøren blev ellers i første omgang frifundet for selvtægt af byretten i Horsens, men den afgørelse har landsretten altså nu omstødt.

Det senere konkursramte byggefirma Compass Boliger skulle i 2008 opføre nogle boliger i Fredericia med køkkenhvidevarer og vaskesøjler med tørretumblere.

Installatøren fra Østjylland fik ordren og leverede efterfølgende hvidevarerne. Men han var dårligt nok nået hjem, før han hørte rygter om, at Compass Boliger var gået i betalingsstandsning.

Derfor skyndte han sig at sende sine folk til Fredericia for at afmontere hvidevarerne og tage dem med hjem igen, men det fik Compass til at kræve erstatning.

En erstatning, som byretten afviste at tilkende, men som landsretten gav medhold i, skriver Mester Tidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094