23948sdkhjf

Boligejere googler håndværkere

Boligejerne skrotter lokaltelefonbogen og googler, når de skal finde en håndværker
Bygge-sektoren er presset og de små og mellemstore håndværksvirksomheder må sadle om, hvis de vil have del i opgaverne fremover.

Det skriver entreprenør- og håndværkeravisen Mester Tidende

Der er især kamp om de mindre opgaver hos boligejere, boligforeninger og erhvervsdrivende, som hidtil har ringet flittigt til håndværksmestrene, for at få løst opgaver. Nu står telefonerne stille. Boligejerne benytter nemlig i stigende grad én eller flere af de mange udbudsportaler på nettet, når de skal finde håndværkere.

- Stadig flere privatkunder bruger Google frem for lokale telefonbøger, når de skal søge en håndværker. Andre lægge deres opgaver ind på en udbudsportal. Den kunde-adfærd skal håndværksmestrene matche for at skabe synlighed og sikre sig opgaver, siger direktør i arbejdsgiverforeningen Dansk Håndværk, Erik Møbius, til Mester Tidende.

Han opfordrer håndværksmestrene til bl.a. at søge-optimere deres hjemmesider, så de dukker op, når kunderne googler. Og så skal håndværksmestrene overveje at tilmelde sig en udbudsportal.

- Det kræver både indsigt og en vis portion is i maven at indgå aftale med én af de mange udbudsportaler. Vi råder vores medlemsvirksomheder til at ringe til os, hvis de er i tvivl om seriøsiteten bag en udbudsportal, siger Erik Møbius til Mester Tidende.

tøtte

Læs også: Se dig godt for, når du jagter opgaver

Læs også: Byggeriet skal satse på sociale medier
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078