23948sdkhjf

Gør en god handel på Carl Ras Håndværkemessen i Brøndby

Så er der fuld gang i den traditionsrige Carl Ras Håndværkermesse i Brøndby Hallen
Branchens største håndværkermesse er i fuld gang i Brøndby Hallen – og der er mulighed for at gøre nogle rigtige gode indkøb frem til og med på fredag den 26. september.

Det er 16. gang Carl Ras slår dørene op til messen, hvor mere end 72 leverandører, heriblandt en række nye, udstiller og sælger værktøj og andet uundværligt udstyr.

Carl Ras Håndværkermesse i Brøndby Hallen er Danmarks største salgsmesse og er for længst blevet en tradition i branchen.

- Har du deltaget før, ved du hvorfor! Har du ikke besøgt messen før – så venter der nogle oplevelser ud over det sædvanlige, understreger Steen Demskov, marketingchef hos Carl Ras.

Bl.a. kan du opleve Bahco standen med alt i håndværktøj til den kræsne håndværker, samt komme til Danmarkspræmiere på en masse lækre produkter fra Festool. Du kan også opleve den nye kraftige multimaster fra FEIN og høre mere om, hvordan du opnår et bedre arbejdsmiljø på DEWALTs store Perform & Protect område.

Elsker du arbejdstøj, kan du besøge "FASHION STREET", hvor alle beklædnings- og skoleverandører er samlet, og klar til at klæde dig på fra top til tå. Du må heller ikke gå glip af ESABs fede svejseunivers eller verdensnyheden; Boschs Wireless ladesystem. Og igen i år vil det være muligt at gøre nogle rigtig røverkøb på Carl Ras’ outletstand – her kan du spare op til 70 pct. på flere tusinde varer.

Flere kvadratmeter

- Vi har lyttet til vores kunders ønske om mere plads i hallen og gangene. Derfor har vi udvidet i år med 350 kvm. - og bygger en platform hele vejen rundt i hallen, så messen bliver i 2 etager. Det nye tiltag giver unikke muligheder for at lave produktdemonstrationer, skabe temaer og miljøer, afholde konkurrencer og præsentere nyheder. For kunden betyder det mulighed for større fokus og fordybelse omkring de enkelte leverandørers produkter og produktdemonstrationer, siger Steen Demskov.

Igen i år vil der være forskellige konkurrencer rundt omkring på Håndværkermessen. Du kan bl.a. vinde billetter til Formel 1 i Dubai på Bjerregaards stand og vinde en fodbold kuglegrill eller Wera-værktøj på Weras stand.

På TJEP standen kan du vinde et komplet Tjep High Pressure sæt med kompressor til en samlet værdi af 22.175,- kr. og på Eurotecs stand kan du deltage i lodtrækningen om en Samsung Galaxy tablet.

Som altid kan du få stillet sulten og slukket tørsten i Carl Ras cafeen, som i år bl.a. byder på lækre lune sandwich eller dagens varme ret samt frugt.

- Og i år har vi udvidet vores åbningstider, så håndværkerne kan starte deres besøg med en god håndværkerfrokost. Vi glæder os til at se en masse kunder på Carl Ras Håndværkermesse i Brøndby Hallen i de kommende dage, siger Steen Demskov.

På messen kan du betale kontant, med kreditkort eller via din normale konto hos Carl Ras. Husk foto-ID ved handel på konto.

Hent din adgangsbillet og se alle tilbuddene i den 56-sider store messeavis på carl-ras.dk/messe

Messens åbningstider:

• Onsdag den 24. september kl. 11.00 – 18.00

• Torsdag den 25. september kl. 11.00 – 18.00

• Fredag den 26. september kl. 10.00 – 16.00

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078