23948sdkhjf

Multistiger og alu-traller

JUMBO Stillads A/S har fået nordisk agentur på en ny multistige fra Little Giant Solutions, USA. JUMBO Giant Multistige er en praktisk, solid stige til den professionelle bruger. Det er et kvalitetsprodukt til den professionelle bruger, fremstillet i en kraftig 6005-T5 alu-legering, som også anvendes i luftfartsindustrien. Denne type legering giver en ekstra stærk stige - som stadig er forholdsvis let. Stigen er gennemført solid kvalitet - fra den kraftige alu-legering, til det solide knækled og den helstøbte udtrækslås.

JUMBO Giant Multistige kan benyttes både som wiener- og skydestige. Da hver ende kan udskydes separat, er det muligt at benytte stigen på trapper eller andet underlag med niveauforskelle. Der ud over kan der købes tilbehør, der yderligere udvider stigens funktionalitet: Støtteben til forlængelse af et enkelt ben på stigen, en afstandsholder så stigen ikke hviler direkte mod væggen, samt en sikkerhedsplatform der er praktisk ved længere tids arbejde i samme højde. Der ud over kan man ved hjælp af JUMBO Giant Teleskopplanke forvandle en multistige til et ministillads. Inder- og yderstige opstilles separat, med en planke mellem. Inderstigen låses fast af knækleddet, mens en sikkerhedsplatform benyttes som afstandsholder på yderstigen.

Multistigen er udstyret med flere praktiske detaljer: Håndtrykssystem: To knapper ved knækleddet gør det let at indstille stigen - fra wiener- til skydestige, og tilbage igen. Et tryk på begge knapper aktiverer knækleddet. Indstil stigen, låsen klikker selv på plads! Vinklede trin: De vinklede trin giver en plan ståflade - selv når inder- og yderstige flugter! Transporthjul: Praktisk transporthjul gør det let at flytte den sammenfoldede stige. Eloxering: Inderstigen er eloxeret for mindre friktion ved udtræk. Selvlåsende knækled: Det ekstra kraftige knækled låser selv i den givne position. Bemærk at stigen som wienerstige kan låses fast i ikke bare den traditionelle wienerstigeposition - men også med den ene side i lodret stilling, således wienerstigen kan rykkes helt ind til væggen! Knækleddet låser i begge retninger og beskytter således både mod ud- og sammenklapning, når stigen er i brug.

Alu-traller

For at imødekomme de kommende krav til trallevægt er velkendte JUMBO Murerstillads blevet udvidet med flere typer traller. Ud over nye versioner af traller i træ, har JUMBO Stillads A/S valgt at tilbyde en helt ny tralle i aluminium. De nye alu-traller er med en vægt på kun 13 kilo langt lettere at håndtere end en tilsvarende tralle i træ - hvilket gør dem ideelle for stilladsopstillinger med mange flytninger af trallelaget. Trallen er sin vægt til trods en gedigen kvalitet udført i kraftigt aluminium. Der ud over er den forsynet med en opkrænget perforering, der er med til at gøre trallen skridsikker - også i fugtigt vejr.

Jumbo Stillads A/S

Stand nr. E-7202
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062