23948sdkhjf

Klar til strejke

Samtlige elektrikere kommer med i konflikten på den ene eller anden måde, hvis konflikten bryder ud
En storkonflikt på elområdet kan bryde ud. Dansk El-Forbunds hovedbestyrelse har netop vedtaget, at konfliktunderstøttelsen for mulige strejkende skal ligge på 752 kroner om dagen svarende til 3.760 kroner om ugen.

- Skulle Danmarks elektrikere gå i strejke, er det økonomiske sikkerhedsnet spændt ud under dem af deres fagforening, siger forbundsformand Jørgen Juul Rasmussen.

- Vi har foretaget en beregning af, hvordan økonomien skal hænge sammen, hvis vi skulle gå i strejke. Vi ved nu, hvordan en eventuel strejke skal hænge sammen for os økonomisk. Det er dog vigtigt at påpege, at beregningen blot er et led i vores beredskab og ikke skal tages som opråb til strejke, fortæller Dansk El-Forbunds formand. Samtidig er det blevet besluttet, at medlemmer af Dansk El-Forbund, der ikke selv går i strejke, skal betale 200 kroner per påbegyndt strejkeuge i strejkekontingent. Det gælder omkring 4.000 af forbundets godt 31.000 medlemmer, som ikke er ansat på arbejdspladser, hvor der forhandles overenskomst for elektrikere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079