23948sdkhjf

Nye muligheder i døre- og vinduesindustrien

Den tyske koncern Roto har indgået et strategisk samarbejde med Carl Ras Engros Beslag i Holstebro, der bliver forhandler af Roto-produkter i Skandinavien
En af verdens førende producenter af beslag til døre og vinduer, den store tyske koncern Roto, har valgt at forstærke deres indsats i Danmark og resten af Skandinavien.

Roto har i lang tid ledt efter en professionel og handlingsorienteret samarbejdspartner til at varetage salget af Roto-produkter i Skandinavien. Valget faldt på Carl Ras Engros Beslag, da man i denne partner fandt en fleksibel, innovativ og løsningsorienteret aktør, som har et tilbundsgående kendskab til den skandinaviske døre- og vinduesindustri i kraft af sine 20 års erfaring fra branchen.

Professionel aktør

Roto producerer beslag til såvel europæiske som skandinaviske vinduer og døre, hvilket gør, at deres viden om markedet er tilbundsgående og udviklingsorienteret. Det skandinaviske marked har dermed i kraft af det nye partnerskab fået en aktør, som kan tilbyde branchen professionel logistisk ekspertise og muligheden for at udvikle kunde- og markedsrelaterede løsninger.

- Vi er glade for at have udvidet vores produktpalet yderligere, så vi nu kan tilbyde vores kunder løsninger på praktisk talt alle udfordringer indenfor beslag til vinduer og døre, siger adm. direktør i Carl Ras, Gorm Rasmussen. Han fortsætter:

- Det er helt i tråd med vores værdier, at det er innovative produkter af højeste kvalitet, som er gennemtestet med certificerede testmetoder og standardiserede holdbarhedstests, så vi kan stå 100 procent inde for det, vi leverer til vores kunder.

jfr

Om virksomheden

Carl Ras Engros Beslag er industriafdelingen, specialiseret indenfor beslag til vinduer og døre, i koncernen Carl Ras A/S. Carl Ras A/S er en familieejet virksomhed med årlig omsætning på mere end 500 mio. kr. og 77 års erfaring som specialist indenfor engrossalg af værktøj og beslag til industrien og professionelle håndværkere. Carl Ras har otte engroscentre fordelt på hele landet.

Læs mere om Carl Ras Engros Beslag på www.creb.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078