23948sdkhjf

Effektivt 3 skærs SDS+ hammerbor

Expandet har lanceret et nyt effektivt 3 skærs SDS+ hammerbor. Boret, der bærer navnet BoosterPlus, er specielt velegnet til brug i armeret beton. Hvor de fleste traditionelle 4 skærs bor er konstrueret som et 2+2 bor og kun borer med 2 skær, i lighed med 2 skærs bor, arbejder BoosterPLus 3 skærs boret med 3 reelle skær. Dette er især af stor betydning, når der bores i armeret beton. Grundet den specielle 3 skærs konstruktion er BoosterPlus selvcentrerende, skærer bedre, er mere stabilt og arbejder med større præcision end de traditionelle 2 skærs og 4 skærs bor. Borets specielle kvadrede spiral er udviklet, så de kombinerer en særlig kompressionskanal med et lavtrykskammer, og resultatet er en effektiv fjernelse af borstøv.

Endelig er BoosterPlus produceret og mærket i henhold til PGM standarder for hammerbor og overholder krav og tolerancer opstillet af Prüfgemeinschaft Mauerbohrer (PGM). Boret er produceret af franske Diager, der er blandt de største producenter af bor i Europa.

Expandet Screw Anchors A/S er Danmarks professionelle leverandør af befæstigelse. I mere end 55 års har Expandet leveret kvalitets produkter til fastgørelse i alle former murmaterialer og gips.

På Expandets stand kan man se, føle og prøve en lang række af produkterne.

Expandet Screw Anchors A/S

Stand nr. A-1955
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078