23948sdkhjf

Haiti får maskiner fra JCB til oprydning

JCB donerer to 3CX rendegravere til jordskælvskatastrofen på Haiti
JCB, som er verdens tredjestørste producent af entreprenørmateriel, donerer to rendegravere til hjælpearbejdet efter jordskælvskatastrofen på Haiti. Maskinerne overdrages til den amerikanske regering, som har en ledende rolle i hjælpearbejdet på den caribiske ø, som tirsdag den 12. januar blev ramt af et voldsomt jordskælv.

- Der er stor mangel på udstyr på øen, og jeg håber, at de to maskiner, vi giver, kan være en lille hjælp til at lindre alle lidelserne samt bidrage til opbygningen, som følger i kølvandet på jordskælvet, siger Sir Anthony Bamford. Det er ikke første gang, JCB er trådt til. Efter jordskælvet i 2008 i den kinesiske Sichuan provins blev seks rendegravere til en værdi af 3.150.000 kroner samt et team af maskinførere og servicefolk således sendt ud fra JCB’s fabrik i Shanghai for at hjælpe med oprydningsarbejdet i området.

JCB donerede også maskiner til en værdi af mere end 8,5 millioner kroner efter Tsunamien i Thailand, det sydlige Indien, Sri Lanka og Indonesien i 2004.

sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094